Politica de Retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: „Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului”.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Termenul în care puteți exercita retragerea va expira după paisprezece (14) zile din ziua în care dumneavoastră sau un terț, altul decât transportatorul, indicat de dumneavoastră, obține posesia asupra bunurilor.

Pentru a exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați. pe adresa de mail office@optilight.ro, sau cu ajutorul formularului de contact disponibil pe site, cu privire la hotărârea dumneavoastră de a vă retrage din acest contract.

Pentru ca noi să vă putem identifica comanda, atunci când vă exercitați dreptul de retragere, vă rugăm să ne furnizați informații cu privire la numele dumneavoastră și datele de contact (adresă, număr de telefon și adresă de e-mail), numărul comenzii și bunurile pentru care vreți să vă retrageți din contractul de vânzare.

Pentru a vă încadra în termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei în care puteți efectua retragerea.

Dacă vă retrageți din prezentul contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, fără întârziere, nu mai târziu de paisprezece (14) zile de la data la care produsele rambursate vor ajunge in custodia noastra.
Ne veți trimite bunurile sau ni le veți preda la adresa: Strada Zizinului nr 109 bis, Brasov, Romania. Returnarea produselor trebuie facuta înainte de expirarea termenului de paisprezece (14) zile de la primirea produselor, de catre dvs. sau de catre un tert ( altul decat transportatorul ). Dumneavoastra va trebui să suportați costurile directe ale returnării bunurilor.

Pana la momentul la care produsele vor ajunge in custodia noastra, dumneavoastra sunteți răspunzător pentru orice valoare diminuată a bunurilor rezultând din manipularea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor, trebuie să mânuiți și să inspectați bunurile (i) cu grijă și (ii) în același mod în care ați avea voie în mod normal într-un magazin. Orice mânuire sau inspectare a bunurilor în exces poate avea drept rezultat valoarea diminuată a bunurilor, pe care vom avea dreptul să o deducem atunci când vom rambursa plata primită de la dumneavoastră. Determinarea oricărei valori diminuate va fi făcută de la caz la caz. Puteți deschide cutia și inspecta materialele și culorile bunurilor cu grijă, cu condiția să deschideți cutia fără a o deteriora. Dacă cutia este deteriorata, vă puteți aștepta ca valoarea bunurilor să se fi diminuat. Orice instalare a bunurilor va avea ca rezultat o valoare diminuată a acestora. Vă reamintim faptul că, atât timp cât vă aflați în posesia bunurilor și până ni le veți returna, sunteți responsabil pentru bunuri și veți răspunde pentru orice prejudiciu adus acestora.

Bricolight Expert S.R.L.

Cod Unic de Înregistrare 45198758
Nr. Înmatriculare J23/7033/2021
Judeţ Ilfov,Loc. Voluntari Adresă Bdul. Pipera 1/I B

SHOPPING CART

close